Min Historie - (fort.....)

kingdom
BILDER

Jeg tror jeg var ca 1 år gammel da jeg flyttet inn til mor i Chipiona, Spania.  Det var til en flott 4 roms rekkehus leilighet med have på både for og baksiden hvor jeg kunne leke.  Vi bodde veldig nær sjøen og vi tok mange turer på stranden der.  Jeg hater å bli våt, så jeg hold meg unna vannet, men jeg elsket å løpe og leke i sanden og rulle meg i sjøtangen.  Ofte måtte jeg bade etterpå selv om jeg hatet det også.  Jeg antar at sjøtangen fikk meg til å lukte vondt!

sofie
BILDER

En gang ca 11 måneder etter jeg flyttet inn til mor, kom hun hjem med en brun liten valp som var nesten lik meg.  Den hadde bodd hos en mann som som var sauegjeter, men han kunne ikke ha henne lengre.  Den var omtrent 8 uker gammel, men hadde veldig lange ben!  Vi besluttet å kalle henne Sofie.  Selv om vi ikke var i slekt, betraktet jeg henne som en søster.  Og som menneskelige søstere kranglet vi ofte selv om det ikke var alvorlig.  Jeg antar jeg var sjalu på all oppmerksomheten hun fikk!

julie
BILDER

Men det stoppet ikke med Sofie. Noen få måneder etter fant mor en ny liten valp. Seks uker gammel og uskikkelig. Heldigvis klarte hun ikke å hoppe opp i sofaen - så der kunne jeg være for meg selv. Sofie likte nykommeren veldig godt og de to lekte mens jeg furtet.
  Mor kalte henne for Julie - siden hun ble funnet i Juli 2000.
  Nå var det to som jeg måtte oppdra og det var tøft. De bare ertet meg. Jeg husker første gangen vi skulle kjøre bil fra Chipiona til Norge, da kranglet vi om plassen og hvem som skulle få komme først ut av bilen o.s.v. Der oppe i det kalde nord fikk vi oppleve snøen for første gang. Brrrrrrrrrrrrrrrrr Sofie svømte blandt isflakene på fjorden, og Julie lekte muldvarp under snøen. Ikke noe av det fristet meg. Jeg bare hatet å få snøklumper mellom tærne!

Da vi møtte mors venninne Ida, ble hun veldig forelsket i Julie - og det tok ikke lang tid før hun flyttet til henne. Endelig kvitt henne.
  Så gikk det en liten stund til - og så flyttet Sofie til Ruud familien; Knut Arne, Monica og Emilie. Og så hadde jeg mor for meg selv igjen. Jeg kunne ikke få det bedre - spesielt da mor flyttet til Halden og jeg kunne få ligge under skrivebordet til mor på jobben og i senga hennes om natta. Snakk om å ha det godt... om å være i paradis!

Men alt kommer til en slutt en dag. Ingen lever evig.
Queenie døde onsdag den 6. Februar kl. 15.00 2008 hos veterinæren. Hun hadde fått jur-svulser igjen, og med hennes hjertetilstand kunne vi ikke operere for 3. Gang. Hun mistet mye vekt siste måneden og sloss ofte med Chanty. Hun ville være sjefen helt til slutt.
Vi sender henne våre beste tanker og takker henne for alle de gode minnene hun ga oss.
Vi savner deg Queenie.

Gazette to Chanty
CHANTY
MIN SOSTER !!!
new to Chanty
Valper
FILMER !
to Chanty Movies
KAPPLØP MED
CHANTY
to Forest Movies
En Tur i
Skogen

to events
Begivenheter
to julie
Julie
to julie
Sofie


home