Vi reiste alle på noen turer, bl.a. til Sevilla og Isla Magica. Da hadde Ray med seg sønnen sin. De hadde nok en veldig fin dag, mens jeg satt og svettet i bilen og ventet. Riktignok i skyggen, men det var varmt allikevel. På veien tilbake husker jeg mest av alt en stor okse på jordet. Siden den gang har jeg vært redd for store ting ved veien når vi kjører bil.

Ray var også på besøk hos mor i Chipiona. Han hjalp henne med å henge opp lampe. Tror nok helst det var for selskapets skyld.

De traff hverandre fra tid til annen på en av barene, men det ble ikke noe mer ut av det mens vi bodde i Spania. I 2001 flyttet mor, søstrene mine og jeg til Norge. Rett etter flyttet Julie til mors venninne Ida og Sofie flyttet til kollega Knut Arne og hans familie. Så fikk jeg endelig mor for meg selv igjen. I to år lå jeg under skrivebordet til mor mens hun jobbet i Priority Telecom AS her i Halden. Det var alltid noen som kom innom for å hilse på meg mens jeg lå der.

En dag sluttet mor å jobbe ( tror hun ble syk) og hun ble hjemme hos meg hele dagen. Snakk om å være heldig. Vi gikk mange fine turer etter det.

I juni 2005 kom plutselig Ray på besøk til mor. Han var hos oss i 16 dager og det var veldig koselig. Jeg syntes han passet inn her. Det skulle vise seg at jeg fikk rett, og det kan dere lese mer om under (mor og far)



home