Far ble født Raymond Joseph Larkin den 19. mars 1945.
Har ble født i Amerika – og ikke i Europa som mor og jeg, men flere av hans forfedre kom fra Europa. Hans far, Raymond H. Larkin og hans far igjen kom fra Irland. Kona hans, fars bestemor het Helen, Wiszowaty og ble født i Polen.
Far ble født i Flushing, New York and vokste opp mesteparten av sine unge dager i byen Whitestone. Han har en eldre søster som heter Patricia Ann Larkin og to yngre brødre, Robert T. og Richard P. Larkin.
De bodde tett ved vannet og far tilbrakte flere år med fisking og utforsking av havet og elvene sammen med sin far og/eller onkel Fred. Det kom derfor ikke som noen overraskelse da han gikk inn i Marinen (The Navy) da han var 20 år gammel.
Far jobbet i Marinen i 20 år og besøkte mange land og kulturer rundt i verden i den tiden. Han mener det er minst 20 land – og i tillegg over hele USA. Kanskje han har litt Vikingblod i seg? I 1972 giftet far seg første gang med en Cherokee indiansk jente fra Virginia. Hun het Janet. De fikk ingen barn, og eksteskapet varte bare 3 år siden far måtte reise rundt i verden hele tiden. (Sier KART)
 
Far giftet seg igjen i 1977 med spanske Ana. Hun var i Rota hvor far da var stasjonert. De var gift i 12 år og fikk i 1978 datteren Anuska. Så adopterte de en sønn som heter Raymond Abraham i 1986. Helt plutselig døde Ana fra mann og små barn i 1989 av et hjerteattak.
Nå var far enslig far og ansvaret for å oppdra sin datter på 11år og sønn på nesten 3 år. Han må ha gjort en ganske god jobb for jeg har møtt dem begge to og de er veldig, veldig koselige.
   Selv etter at barna kunne klare seg selv – var far fortsatt alene. Han møtte mange hyggelige damer gjennom årene, men ingen av dem stjal fars hjerte før mor kom.

SLIDESHOW --SlideShow

   Hjertet forsvant ikke plutselig. Jeg tror de så hverandre fra og til i 3 år og en lang tid etter det før far endelig tok en tur til Norge og fant ut at han ønsket å få et tettere forhold. Da han endelig fridde til mor, skjedde det først pr email, andre gangen pr. telefon og tredje gangen personlig , Og han gjorde det med stil. Han øvde seg i 2 måneder bare for å si 3 små setninger på norsk på knærne in adgangshallen på Gardermoen, Oslo Flyplass. Og mor skuffet ham ikke – og sa ja hver gang. Resten kan du lese om i Mom & Mor og Fars historie. (Der er også video fra flyplassen)