GUNN

Gunn ble født 1 måned før drapet på John F. Kennedy.
Hun så dagens lys på Betanien hospital i Oslo – og veide 2830 gram. Ikke store jenta – men du verden så vakker. Selv om mor ikke var eldre enn 19 år da hun fikk Gunn, så elsket hun henne over alt her i verden. Dessverre hadde ikke mor og Willy egen leilighet på den tiden, så mor bodde hjemme hos sine foreldre med Gunn. Mor jobbet mens foreldrene hennes passet Gunn. Slik gikk det til Gunn ble 4-5 år, da ble mor skilt og ikke lenge etter traff hun Grys far og de flyttet inn i egen leilighet.

Gunns store interesse var dans, og det begynte hun med da hun var 12 år gammel. Hun trente og trente – og alle sa at hun var et talent. Først danset hun med Johnny Nymoen – senere medlem av den kjente gruppen ”Great Garlic Girls” og etter med Rudi. Gunn danset til hun var 16 år – og nådde helt til toppen i Norges eliten. Spesielt var hun flink i latin. Hun var kvalifisert til å representere Norge i EM, men siden grensen for å delta var 16 år, ble hun noen dager for gammel for å kunne delta. Da mistet hun interessen og dessverre sluttet. Det bør også nevnes at Gunn gikk på sin første danseskole da hun var 6 år, og danset i sin første konkurranse hos Hjørdis Undsets Danseskole.

Gunn ble senere gift med Jon og sammen fikk de en kjempeflott sønn, Thomas Christian. Han bodde hos mor det første året han levde – og mor er veldig glad i han. Hun føler seg sterkt knyttet til han den dag i dag.



(SLIDES - Gunn)

(SLIDES - Thomas)

back