Florida - 2006

Far reiste fra Spania og mor reiste fra Norge, og så giftet de seg i West Palm Beach 17. mars 2006. Etter det er de alltid sammen, Florida Zoo Slideshow med eller uten meg.

Mor og far var sammen med Anuska i West Palm Beach Zoo, og der hilste de på mange eksotiske dyr. Se alle bildene derifra.Klikk for mer!"
Men de behøvde ikke gå til dyreparken for å se eksotiske dyr. De levd også i hagen til Pattie, fars søster hvor de bodde.

Far matet alligatorene i kanalen i hagen med fisk han fisket oppmed brød! Pats Hus Slideshow Far kalte en av dem "Al" alligatoren. Om kvelden da de satt i hagen og koste seg, kom vaskebjørnene opp til dem og tagg om popcorn. De var ikke redde, og kom nesten helt opp til mor og far slik at de kunne se dem. Og så var det iquanaer der - og en ørn som tok en fisk i kanalen.
Hagen til Pat var ikke helt i stand igjen ett at orkanen Katarina ødela både den og taket på huset. Garasjen deres blåste helt over til naboen - og var ikke lengre brukbar.

Pats sønn Michael bor også i huset og han var snill og hjalp mor og far mye i forbindelse med bryllupet. Han kjørte og hentet dem på flyplassen og kjørte alle til vielsen. Snakk om å være snill.

Ellers så fikk de ikke reist så mye omkring. Først ble far syk så mor. De fikk begge en influensa. Michael hadde den da mor og far kom dit, og ble smittet. Pat fikk det til slutt. Den eneste som klarte seg var Anuska.

Det var visst OK for da fikk de sett seg rundt i nærområdet før de måtte sette seg på flyet og reise til Norge.

back